Imediat...

Sunny Beach

De la 10 €/noapte Vezi oferte


Despre Sunny Beach


Sunny Beach
Distanta din Bucuresti:  360 km, dintre care 87 km pe autostrada; ruta recomandata Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sumen – Varna – Nessebar

Scurta descriere:
Sunny Beach atrage numerosi straini, cu superba sa plaja – 6 km de nisip cu o latime de 60 m in anumite locuri, marginaita de dune inalte si hoteluri mari. In timul verii este plina de cei care adora soarele.

Ce facem?

Apele linistite si intrarea lina in mare fac ca statiunea Sunny Beach sa fie populara printre familii (salvamarii lucreaza in intervalul 8-18 in timpul verii), iar statiuea chiar si-a castigat numele de Plaja Copiilor. Cu toate acestea, datorita numarului mare de hoteluri, cluburi si baruri ce se gasesc aici su agitatiei continue – este o zona preferata si de tineri in cautare de distractie.

Sporturile nautice, precum schiul  pe apa si parasutismul nautic se numara si ele printre ofertele acestei statiuni. Drumul lung din spatele plajei, special amenajat pentru plimbari, plin de magazine de suveniruri, restaurante si baruri, este aglomerat atat ziua cat si noaptea.

In spatele statiunii este Action Aqua-park (zilnic 10-19; taxa de intrare) cu tobogane, piscine cu valuri si loc de joaca pentru copii. Parcul asigura transportul in anumite puncte de colectare a turistilor, asezate pe drumul principal dintre Sunny Beach si Sveti vlas.

O alta atractie pentru copii este o pista de carting, amenajata pe drumul principal dintre Burgas si Varna, la est de Aquapark (zilnic 10-1).

Plaja din Sunny Beach:
Plaja este foarte lata si cu nisip fin.  Are o lungime de 8 km si a fost decorata cu Blue Flag/ Stagul Albastru inca din 1996.  Plaja are zona gratuite si zone cu plata, cu toata ca separarea nu este intotdeauna clara. Asta inseamna ca va puteti pune prosopul direct pe nisip, dar numai in partea din spate a plajei. In zona cu plata, se pot inchiria umbrele si sezlonguri – la tarife destul de piperate si cu o restrictie in ceea ce priveste numarul de persoane care le folosesc.