Imediat...

Shkorpilovtsi

De la 24 €/noapte Vezi oferte


Despre Shkorpilovtsi


Despre ShkorpilovtsiStatiunea Shkorpilovtsi este un sat amplasat langa cele mai frumoase plaje ale coastei nordice a litoralului bulgaresc. Shkorpilovtsi se afla la 45 km de Varna si 30 km de orasul Byala. Statiunea Shkorpilovtsi se bucura de cea mai lunga (13 km) si cea mai lata (100 m) plaja de nisip dintre toate statiunile de pe litoralul Bulgariei, plaja cu nisip fin impletindu-se cu diferite tipuri de paduri, oferind astfel posibilitatea de relaxare si recreere intr-un cadru unic pe litoralul Marii Negre.

In apropiere de plaja, curge linistit raul Funduklijska, de-a lungul caruia se gasesc mai multe izvoare minerale, constituind astfel premisa dezvoltarii unei statiuni balneare cu servicii de inalte calitate. Tot aici se afla si Institutul de Cercetari Stiintifice Shkorpilovtsi.

In apropierea statiunii Shkorpilovtsi gasim satul Longoza - o rezervatie pentru specii rare de fauna si flora. De asemenea, in aceasta zona gasim Capul Cherni ce se ridica la 80 de metri deasupra marii, fiind locul in care Muntii Balcani intalnesc Marea Neagra.

Zona este preferata de amatori de camping dar in ultimii ani numarul de unitati de cazare de confort a crescut mult si acum exista alternative pentru orice fel de gusturi. Regiunea este un exemplu excelent de regiune ecologica, care îmbină plaje salbatice, padurea si raul.
Râul Funduklijska curge chiar langa plaja si apusurile de soare se pot vedea foarte bine din acesta zona. Zona de-a lungul raului este bogata în ape minerale.
Peisajul natural este completat armonios de Capul Cherni (Karaborun) care se ridică la circa 80 de metri inaltime deasupra marii si este cel mai nordic punct al muntilor Balcani în locul in care se intalnesc cu marea.


Plaja din Shkorpilovtsi


Statiunea Shkorpilovtsi se bucura de cea mai lunga (13 km) si cea mai lata (100 m) plaja de nisip dintre toate statiunile de pe litoralul Bulgariei, plaja cu nisip fin impletindu-se cu diferite tipuri de paduri, oferind astfel posibilitatea de relaxare si recreere intr-un cadru unic pe litoralul Marii Negre.


Cazare în Shkorpilovtsi


Long Beach Resort & Spa 4* din Shkorpilovtsi este localizat pe una dintre cele mai intinse plaje de pe litoralul bulgaresc, plaja Shkorpilovci, oferind turistilor sai cazare in apartamente moderne si confortabile, un Centru Spa bine dotat pentru liniste si relaxare, o piscina exterioara, precum si 2 restaurante, pentru un sejur linistit si relaxant pe malul Marii Negre.Atractii turistice în apropiere de Shkorpilovtsi


Rezervatia Biosferei Kamchia este un monument UNESCO si este amplasata la numai 15 km de Shkorpilovtsi. Aceasta rezervatie a fost desemnata in 1951 si declarata Rezervatia Biosferei in 1977 protejand astfel zona de taierea padurii.