Imediat...

Nume
Perfect pentru o vacanta in familie

295 km de Bucuresti, plaja lata si cu nisip fin, potrivita pentru familii, Aqua Park Aquamania, parcare - 6 leva / masina / sejur, Wi-fi gratuit in toata statiunea


De la 12 € /noapte

Arkutino este una dintre ultimele zone de natura salbatica de pe coasta Marii Negre a Bulgariei. Zona se afla la 12 km de Sozopol, 2 km de Duni si 12 km de Primorsko.


De la 25 € /noapte

• 333 km de Bucuresti • oras intim, boem, de atmosfera • Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica • port de iahturi • muzee si galerie de arta • plaja stancoasa


De la 13 € /noapte

Oras intim, plin de atmosfera, Balcic este o alternativa incantatoare la statiunile mari de pe coasta. Loc de inspiratie pentru artisti, l-a facut pe Ovidiu sa exclame: “O, orasule alb de piatra, te salut pentru frumusetea ta neasemuita”


De la 13 € /noapte
Cea mai mare statiune de ski din estul Europei

Frumusetea unui oras medieval aflat in patrimoniul UNESCO, 70 km de partii foarte bine intretinute si 26 km de instalatii de urcare.


De la 16 € /noapte
Perfect pentru o vacanta in familie

Perfect pentru o vacanta in familie


De la 33 € /noapte

Nisipurile de Aur


De la 17 € /noapte

Statiunea Obzor este dominata de lantul muntos Stara Platina. La sud se gasesc vii si paduri dese, care se intind pana la stancosul Cap Emire, iar raul Dvoinita formeaza granita de nord.


De la 22 € /noapte
Vacanta linistita pentru iubitorii de natura

Statiunea Shkorpilovtsi se bucura de cea mai lunga (13 km) si cea mai lata (100 m) plaja de nisip dintre toate statiunile de pe litoralul Bulgariei.


De la 24 € /noapte

Distanta din Bucuresti: 360 km


De la 10 € /noapte